Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός Elma | Τεχνική Βιβλιοθήκη
15605
page-template-default,page,page-id-15605,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Τεχνική Βιβλιοθήκη

Η δημιουργία αυτής της πλατφόρμας οφείλεται στην υποχρέωση που νιώθουμε απέναντι στους πελάτες μας, να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

Πόσες και πόσες φορές δεν σας έχει τύχει να χρειάζεστε επειγόντως κάποιες πληροφορίες / τεχνικά χαρακτηριστικά ή ακόμη πιο συχνά τον χρόνο παράδοσης, αλλά η εταιρεία που συνεργάζεστε να είναι κλειστή εκείνη τη στιγμή;

 

Εδώ θα βρείτε όχι μόνον τα επώνυμα προϊόντα που ζητάτε με την περιγραφή τους, τις εκπτώσεις σας, τις καλύτερες τιμές της αγοράς, και ένα πλήθος τεχνικών χαρακτηριστικών για το καθένα (τα οποία μπορείτε και να εκτυπώσετε ή να τα σώσετε στον υπολογιστή σας), αλλά πολύ σημαντικότερο, θα μπορέσετε να δείτε το χρόνο παράδοσής τους και να τα παραγγείλετε. Αφού επιλέξετε την ποσότητα που θέλετε, θα δείτε τους χρόνους παράδοσης και θα έχετε την επιλογή να αποφασίσετε πόσα τελικά κομμάτια θέλετε να παραγγείλετε γνωρίζοντας τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης. Η πλατφόρμα αυτή συνδέεται απευθείας με τα συστήματα της εταιρείας μας ελέγχοντας σε πραγματικό χρόνο τα αποθέματά μας τόσο στις 2 αποθήκες μας στην Ελλάδα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) αλλά και τις παραγγελίες μας στα εργοστάσια του εξωτερικού με τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσής τους. Κάθε μέρα που θα περνάει, θα εμπλουτίζεται με περισσότερες δυνατότητες και ειδικές προσφορές μόνο για εσάς.

 

Όπως κάθε καινούργιο σύστημα, έτσι και αυτό πιθανόν να παρουσιάσει ορισμένες ατέλειες στην αρχή για τις οποίες σας ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη υποσχόμενοι να ακούμε με προσοχή τις παρατηρήσεις σας (χρησιμοποιήστε το κουμπί βοήθεια για σχόλια και παρατηρήσεις) και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα.

 

Ελπίζοντας, ότι η προσφερόμενη υπηρεσία θα γίνει σύντομα ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς.

 

Για είσοδο στην Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Παραγγελίας πατήστε εδώ.